Forberedelserna for brollopet i kyrkan

Planerar ett bröllopFör varje man är bröllopsdagen en hälsosam upplevelse. Och jag vill inte ha det från om vi får ett bröllop från intellekt eller är vår sista största dröm. Jag drömde om mitt sista ögonblick sedan barndomen. Och det varade. Min förlovade för länge föreslog mig äntligen. Vi har börjat förberedelserna för detta riktiga evenemang. Hallen, klänningen, kostym är antalet verk vi tänkte på. De tänkte inte på varje stort bröllop, så rummet hittades relativt snabbt. När det gäller bröllopsklänningen så jag beställde det bara. Hon hade förstått länge vad jag vill, och jag försökte inte ens leta efter det i affärer, men gick ut till klädmakaren. Vad gäller dräkten avbröt inte den framtida partneren i laget. Han skulle ha velat bära sin nuvarande kostym eftersom han kände så mycket i den. Tillägg och gick i snabb takt.

Val av vigselringarDet finns fortfarande ett val av ringar. Vi båda gillar ljusa och moderna saker. I detta kontrakt ville vigselringar också hållas i den moderna trenden. Vi räknade ut att han använder så levande en kombination av ljus och rött guld. Vi letade efter något, men vi tyckte nästan perfekt. Innan de skulle vara villiga att ta emot, erbjöd de oss tillfälliga ringar i salongen för tillfället.

Tillfälliga ringarDetta är förmodligen en ny trend och en skola för att hålla fingrarna för nya smycken. Det fick mig att skratta likt samma sak, men senare insåg jag att om det var en ny ring för mig, var det den enda nyheten för min bonde. Vilken kund vill ju ha föremålet på tårna? De gillar inte att ringas. De gick med på denna lösning och passade modigt i sina nuvarande ringar. Min framtida make gick och jag skrek med denna cirkel för allt jag kunde. Särskilt om glasögon. Och så för en halvliter öl. Det måste dock medges att han bar det med stolthet. Och alla mina vänner blev befordrade. Det fanns mer än konstiga situationer. Vissa trodde att vi redan hade gifte oss och inte informerade dem. Särskilt en moster kände sig väldigt kränkt och det var svårt att övertyga henne om att de inte heller är dessa speciella vigselringar. Hon sa att världen var galen och att hon inte skulle delta i den nuvarande galenskapen. Men hon lovade att hon skulle komma till ett naturligt bröllop. Som ett resultat fick de rätt ringar från juveleraren. De var höga. Bara de vi beställde. För närvarande kunde vi inte vänta med att officiellt ställa in dem.

ceremoniFram till den speciella dagen kom. Vädret var klart, solen sken, vilket kan vara en framtidens föregångare. Jag uppskattar inte några vidskepelser, men jag gillade den här mycket. Kyrkan var något smakfullt inredda vilket var mina systrers värde. De var verkligen gjorda för uppgiften. Vi är festligt klädda, massor av gäster. Prästen uppmuntrade oss med ett leende. Som ett resultat talades de viktigaste orden: Ja. Vi var redan mänskliga och hustru. De var mycket bra. Nu är det dags för kul. Det var ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till det hyrda rummet, serverade en gallamiddag. Orkestern hade tidigare spelat för chop. Dans och nöjen låg inte bakom. Alla hade kul fram till gryningen. Det var en så vacker dag.